Sarokprofil UV álló - 40x20x3000 mm

Sarokprofil UV álló - 40x20x3000 mm
1 356 Ft

Az UV álló sarokprofil egyedi megoldást kínál a sarokfalak és élek védelmére. Az ilyen típusú profilok erős és tartós műanyag anyagból készülnek, amelynek köszönhetően ellenállnak az időjárási hatásoknak és a különböző környezeti behatásoknak.

A sarokprofil ideális választás a kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt. Megvédi a falakat a mechanikai sérülésektől és a sarkok kopásától. A termék különösen hasznos olyan helyeken, ahol gyakran érintkeznek a tárgyak, például irodaházakban, üzletekben, szállodákban vagy állomásokon.

A sarokprofil mérete 40x20x3000 mm, amely megfelelővé teszi a különböző projektigényeket és építési feladatokat. A profil 6000 mm-es hosszú szállban is elérhető személyes átvétel esetén amely méret lehetővé teszi a termék alkalmazását hosszabb építési elemeknél.

Az UV álló tulajdonságok biztosítják, hogy a sarokprofil megőrzi színét és minőségét a hosszú távú kitékintés során is, így garantáltan hosszú élettartamot biztosít. A könnyű telepítés és az átlátszó kialakítás teszi egyszerűvé és diszkrété a sarokprofil felhelyezését a kiválasztott helyen.

Az ár méterárra értendő.

Adatok
Vastagság
3 mm
Cikkszám
2795
Tömeg
355,5 g/m
Min. rendelhető mennyiség
3 m
Választható mennyiségek
3 m, 6 m, 9 m, 12 m, ...