Alumínium kerítés

Kerítés elemek Átfutási időről kérem érdeklődjön!
3 vagy 6 méteres szál

Szinterezett (RAL)

7016 - Antracitszürke

Szinterezett (RAL)

9010 - Tiszta fehér

8017- Csokoládébarna

Famintás

Tölgy Aranytölgy Dió

Natúr

Kerítéslécek 100 mm * 25 mm (zártszelvény) 1 szál = 3 m | 6 m 3000 Ft/m + Áfa 3000 Ft/m + Áfa 4000 Ft/m + Áfa 2600 Ft/m + Áfa
Léctartó, végzáró 30mm * 30mm (L-alakú profil) 1 szál = 3 m | 6 m 1700 Ft/m + Áfa 1700 Ft/m + Áfa 2200 Ft/m + Áfa 1300 Ft/m + Áfa
Csavartakaró 40 mm * 7 mm 1100 Ft/m + Áfa 1100 Ft/m + Áfa 1450 Ft/m + Áfa 900 Ft/m + Áfa
Csatornás léctartó 37 x 34 mm 2200 Ft/m + Áfa 2200 Ft/m + Áfa 2900 Ft/m + Áfa 1800 Ft/m + Áfa
Oszlop (zártszelvény) 100 x 100 mm 12000 Ft/m + Áfa 12000 Ft/m + Áfa

 

10600 Ft/m + Áfa

Alumínium zártszelvény 100 x 50 x 2 mm

6200 Ft/m + Áfa 6350 Ft/m + Áfa 5600 Ft/m + Áfa

Alumínium zártszelvény 60 x 40 x 2 mm

4000 Ft/m + Áfa 4000 Ft/m + Áfa 3500 Ft/m + Áfa

Alumínium zártszelvény 40 x 40 x 2 mm

3250 Ft/m + Áfa 3300 Ft/m + Áfa 2900 Ft/m + Áfa

Alumínium lapos profil 25 x 2 mm

800 Ft/m + Áfa 800 Ft/m + Áfa

1200 Ft/m + Áfa

700 Ft/m + Áfa

Tartósság. A szinterezésnek köszönhetően az alumínium kerítés nem igényel karbantartást, festést. UV álló és színtartó rozsdamentes kerítés alakítható ki.

Könnyű szerkezet.

Színválaszték.

SZINTEREZETT ALUMÍNIUM = FESTÉSMENTES

  - 6 méterig toldásmentes (házhozszállítást maximum 3 méteres hosszig tudunk vállalni) - Méretre vágott - Meglévő kerítés felújítására alkalmas - Színtartó, UV-álló - Nagyon erős és könnyű szerkezet - Kis terhelés a kapumotorokra - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Méretre vágott - Meglévő kerítés felújítására alkalmas - Színtartó, UV-álló - Nagyon erős és könnyű szerkezet - Kis terhelés a kapumotorokra - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Színtartó, UV-álló - Nagyon erős és könnyű szerkezet - Kis terhelés a kapumotorokra - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Nagyon erős és könnyű szerkezet - Kis terhelés a kapumotorokra - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Kis terhelés a kapumotorokra - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből

Amennyiben még nem állnak a kerítés oszlopok, érdemes 1.5-, 2- vagy 3 méter széles oszlopközöket tervezni. A 6 méteres léceket ezekere a méretekre lehet optimálisan vágni a lehető legkisebb veszteséggel.

Megrendelés

Amennyiben már megvannak a szükséges kerítéselemek pontos méretei, rendelését email-ben adhatja le az info@elplast.hu címre. A kerítéselemek méretre vágása ingyenes, azonban az értékesítés 3 vagy 6 méteres szálban történik. Ennek megfelelően, a megadott méretek alapján küldünk egy árajánlatot Önnek. A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Házhozszállítás

Házhozszállítást futárszolgálattal, max. 4 méteres hosszúságig tudunk vállalni, ennek díja a megrendelt kerítéselemek súlyától függ. Szállítási díjainkat Házhozszállítás menüpont alatt találja. Max. 4 méteres hosszúságig Szegedi üzletünkben is átveheti rendelését. 

Árajánlatkérés

Árajánlat kéréshez, kérjük küldje el nekünk az alábbi adatokat az info@elplast.hu email címre:

  - Mennyi kerítésmezője-, kis kapuja-, nagy kapuja van?
  - Mik az egyes mezők méretei? (szélesség x magasság)
  - Mekkora hézagot szeretne a kerítéslécek között?
  - Vízszintes vagy függőleges lesz az elrendezés?
  - Milyen színű kerítést szeretne?
  - Kér-e házhozszállítást? (Maximum 3 méteres hosszúságig tudunk házhozszállítást vállalni.)
  Küldjön fotót, tervrajzot a leendő kerítéséről, ezzel nagyban segíti az ajánlatadást!

Tisztítás, javítás

Lakott területeken a szokásos általános terhelések mellett legalább évente több alkalommmal is tisztítsuk a kerítés elemeket:

Kizárólag tiszta vízzel, esetleg kevés semleges tisztítószer hozzáadásával, pl. a háztartásban szokványos tisztító szerekkel, alkalmazzunk puha nem karcoló tisztító ruhát. Dörzsölés nélkül tisztítsuk a felületet. Az öblítést tiszta hideg vízzel végezzük.

Az olajos, zsíros, kormos szennyeződéseket alkohollal vagy isopropyl alkohollal (IPA) illetve szilikon lemosóval lehet eltávolítani. Minden egyéb oldószer ( pl: hígító) használata tilos, és azonnali garanciavesztéssel jár. Ragasztó maradékokat, szilikonkaucsukot, ragasztószalagokat stb. szintén ezen a módon lehet eltávolítani

Az építőipari anyagok( pl: csemperagasztó, glettek, habarcsok, betonszármazékok) sok esetben erősen lúgos kémhatásúak, így azok a felületre kerülve foltosodást és bevonat károsodást okozhatnak.

Ne használjon ismeretlen összetevőjű tisztító szereket!

A színváltozás veszélye miatt használat előtt egy nem látható felületen próbálja ki a tisztító szert!

A tisztító szereket max. 25 °C hőmérsékeltnél használjuk. Ne használjunk magas nyomású készülékeket ill. gőzborotvát!

A homlokzati szerkezetek felületi hőmérséklete szintén ne legyen magasabb mint 25 °C!

A tisztítószerek hatás ideje ne legyen hosszabb mint 1 óra, amennyiben szükséges, 24 óra elteltével a tisztítási folyamatot meg lehet ismételni.

A porfestett termékeink átrozsdásodására illetve esztétikai megfelelőségére 10 év garanciát vállalunk.

A porbevonatok öregedése miatt kialakuló fényesség és színváltozás normális folyamat, melynek mértéke a felhasznált porfesték adatlapján szereplő értékig megfelelő.

A garancia nem érvényes, ha szándékosan vagy gondatlanságból, vagy a szükséges ápolás elhanyagolása miatt felületi sérülések keletkeztek. Ez különösen vonatkozik a nehezen ill. csak nagy nehézségek árán eltávolítható, makacs szennyeződések esetére.

A garancia nem érvényes továbbá, ha olyan sérülések ill. működésbeli meghibásodások keletkeztek, melyeket a nem szakszerű beszerelés vagy más építőelemek (pl. vakolás, építőelem süllyedés, növényzet, locsolórendszer ) okoztak.

A garanciális igényeket a végfelhasználó - egyéb kizárások mellett - azonnal, legkésőbb azonban a garanciális tanúsítványban megjelölt határidőn belül érvényesítheti.

A garanciális igényeket írásban kell bejelenteni.

A termék garanciájának feltétele, hogy a Élplast Kft. szerelési és karbantartási irányelvekeit teljes mértékben betartották, különösképpen pedig a beépítés és a szerelés szakszerű módon történt. A színhibás, de tartósan rögzített (lebetonozott) alkatrészeket, elemeket csak átfestéssel tudunk javítani, ezért szín eltérések felléphetnek.

A beépítési helyszínek miatt különböző mértékű színelváltozások az időjárásnak kitett elemek, profilok (pl. déli oldal) és a védett helyen lévő elemek (pl. északi oldal) között nem képezik a garancia tárgyát.

A felületi garancia alól kivételt képez az alumínium profilokon és vasalatokon a környezeti behatások miatti korrózió, sófelszórásnak kitett utcában, illetve a nehézipar által szennyezett levegőjű helyen történő beépítése esetén.

Szennyeződés és/vagy nem megfelelő ápolás miatti felületi optikai változásokra nincsen garancia.

Színválaszték

(RAL színek: http://www.ralcolor.com/)

 

Antracitszürke

RAL 7016

Csokoládé barna

RAL 8017

Tiszta fehér

RAL 9010

Aranytölgy

Tölgy

Dió