Alumínium kerítés

  Kerítés elemek Átfutási időről kérem érdeklődjön!
3 vagy 6 méteres szál

Szinterezett (RAL)

7016 - Antracitszürke


Szinterezett (RAL)

9010 - Tiszta fehér

8017- Csokoládébarna

Famintás

Tölgy
Aranytölgy
Dió

Natúr

Kerítéslécek
100 mm * 25 mm (zártszelvény)
1 szál = 3 m | 6 m
3200 Ft/m + Áfa 3200 Ft/m + Áfa 4300 Ft/m + Áfa 2800 Ft/m + Áfa
Léctartó, végzáró
30mm * 30mm (L-alakú profil)
1 szál = 3 m | 6 m
1900 Ft/m + Áfa 1900  Ft/m + Áfa 2500 Ft/m + Áfa 1450 Ft/m + Áfa
Csavartakaró
40 mm * 7 mm 
1200 Ft/m + Áfa 1200 Ft/m + Áfa 1550 Ft/m + Áfa 1000 Ft/m + Áfa
Csatornás léctartó
37 x 34 mm
2400 Ft/m + Áfa 2400 Ft/m + Áfa 3100 Ft/m + Áfa 2000 Ft/m + Áfa
Oszlop (zártszelvény)
100 x 100 mm
12600 Ft/m + Áfa 12600 Ft/m + Áfa

 

11200 Ft/m + Áfa

Alumínium zártszelvény
100 x 50 x 2 mm

6200 Ft/m + Áfa 6200 Ft/m + Áfa 5600 Ft/m + Áfa

Alumínium zártszelvény
60 x 40 x 2 mm

4200 Ft/m + Áfa 4200 Ft/m + Áfa 3700 Ft/m + Áfa

Alumínium zártszelvény
40 x 40 x 2 mm

3300 Ft/m + Áfa 3300 Ft/m + Áfa 2900 Ft/m + Áfa

Alumínium lapos profil
25 x 2 mm

800 Ft/m + Áfa 800 Ft/m + Áfa

1200 Ft/m + Áfa

700 Ft/m + Áfa

Tartósság. A szinterezésnek köszönhetően az alumínium kerítés nem igényel karbantartást, festést. UV álló és színtartó rozsdamentes kerítés alakítható ki.

Könnyű szerkezet.

Színválaszték.

SZINTEREZETT ALUMÍNIUM = FESTÉSMENTES

  - 6 méterig toldásmentes (házhozszállítást maximum 3 méteres hosszig tudunk vállalni) - Méretre vágott - Meglévő kerítés felújítására alkalmas - Színtartó, UV-álló - Nagyon erős és könnyű szerkezet - Kis terhelés a kapumotorokra - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Méretre vágott - Meglévő kerítés felújítására alkalmas - Színtartó, UV-álló - Nagyon erős és könnyű szerkezet - Kis terhelés a kapumotorokra - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Színtartó, UV-álló - Nagyon erős és könnyű szerkezet - Kis terhelés a kapumotorokra - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Nagyon erős és könnyű szerkezet - Kis terhelés a kapumotorokra - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Kis terhelés a kapumotorokra - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Nagy színválaszték - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből
  - Korlát, térelválasztó, falburkolat készíthető az elemeiből

Amennyiben még nem állnak a kerítés oszlopok, érdemes 1.5-, 2- vagy 3 méter széles oszlopközöket tervezni. A 6 méteres léceket ezekere a méretekre lehet optimálisan vágni a lehető legkisebb veszteséggel.

Megrendelés

Amennyiben már megvannak a szükséges kerítéselemek pontos méretei, rendelését email-ben adhatja le az info@elplast.hu címre. A kerítéselemek méretre vágása ingyenes, azonban az értékesítés 3 vagy 6 méteres szálban történik. Ennek megfelelően, a megadott méretek alapján küldünk egy árajánlatot Önnek. A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Házhozszállítás

Házhozszállítást futárszolgálattal, max. 3 méteres hosszúságig tudunk vállalni, ennek díja a megrendelt kerítéselemek súlyától függ. Szállítási díjainkat Házhozszállítás menüpont alatt találja. Max. 3,9 méteres hosszúságig Szegedi üzletünkben is átveheti rendelését. 3,9 méter felett gyártópartnerünk Gödöllői telephelyén veheti át az elkészült kerítéselemeket

Árajánlatkérés

Árajánlat kéréshez, kérjük küldje el nekünk az alábbi adatokat az info@elplast.hu email címre:

  - Mennyi kerítésmezője-, kis kapuja-, nagy kapuja van?
  - Mik az egyes mezők méretei? (szélesség x magasság)
  - Mekkora hézagot szeretne a kerítéslécek között?
  - Vízszintes vagy függőleges lesz az elrendezés?
  - Milyen színű kerítést szeretne?
  - Kér-e házhozszállítást? (Maximum 3 méteres hosszúságig tudunk házhozszállítást vállalni.)
  Küldjön fotót, tervrajzot a leendő kerítéséről, ezzel nagyban segíti az ajánlatadást!

Használati útmutató

Tisztítás, javítás

Lakott területeken a szokásos általános terhelések mellett legalább évente több alkalommmal is tisztítsuk a kerítés elemeket: 

Kizárólag tiszta vízzel, esetleg kevés semleges tisztítószer hozzáadásával, pl. a háztartásban szokványos tisztító szerekkel, alkalmazzunk puha nem karcoló tisztító ruhát. Dörzsölés nélkül tisztítsuk a felületet. Az öblítést tiszta hideg vízzel végezzük.

Az olajos, zsíros, kormos szennyeződéseket alkohollal vagy isopropyl alkohollal (IPA) illetve szilikon lemosóval lehet eltávolítani. Minden egyéb oldószer ( pl: hígító) használata tilos, és azonnali garanciavesztéssel jár. Ragasztó maradékokat, szilikonkaucsukot, ragasztószalagokat stb. szintén ezen a módon lehet eltávolítani

Az építőipari anyagok( pl: csemperagasztó, glettek, habarcsok, betonszármazékok)  sok esetben erősen lúgos kémhatásúak, így azok a felületre kerülve foltosodást és bevonat károsodást okozhatnak. 

Ne használjon ismeretlen összetevőjű tisztító szereket!  

A színváltozás veszélye miatt használat előtt egy nem látható felületen próbálja ki a tisztító szert!  

A tisztító szereket max. 25 °C hőmérsékeltnél használjuk. Ne használjunk magas nyomású készülékeket ill. gőzborotvát! 

A homlokzati szerkezetek felületi hőmérséklete szintén ne legyen magasabb mint   25 °C! 

A tisztítószerek hatás ideje ne legyen hosszabb mint 1 óra, amennyiben szükséges, 24 óra elteltével a tisztítási folyamatot meg lehet ismételni. 

Garancia feltételek

A porfestett termékeink átrozsdásodására illetve esztétikai megfelelőségére 10 év garanciát vállalunk. 

A porbevonatok öregedése miatt kialakuló fényesség és színváltozás normális folyamat, melynek mértéke a felhasznált porfesték adatlapján szereplő értékig megfelelő.

A garancia nem érvényes, ha szándékosan vagy gondatlanságból, vagy a szükséges ápolás elhanyagolása miatt felületi sérülések keletkeztek. Ez különösen vonatkozik a nehezen ill. csak nagy nehézségek árán eltávolítható, makacs szennyeződések esetére. 

A garancia nem érvényes továbbá, ha olyan sérülések ill. működésbeli meghibásodások keletkeztek, melyeket a nem szakszerű beszerelés vagy más építőelemek (pl. vakolás, építőelem süllyedés, növényzet, locsolórendszer ) okoztak.

A garanciális igényeket a végfelhasználó - egyéb kizárások mellett - azonnal, legkésőbb azonban a garanciális tanúsítványban megjelölt határidőn belül érvényesítheti.

A garanciális igényeket írásban kell bejelenteni.

A termék garanciájának feltétele, hogy a Élplast Kft. szerelési és karbantartási irányelvekeit teljes mértékben betartották, különösképpen pedig a beépítés és a szerelés szakszerű módon történt. A színhibás, de tartósan rögzített (lebetonozott) alkatrészeket, elemeket csak átfestéssel tudunk javítani, ezért szín eltérések felléphetnek. 

A beépítési helyszínek miatt különböző mértékű színelváltozások az időjárásnak kitett elemek, profilok (pl. déli oldal) és a védett helyen lévő elemek (pl. északi oldal) között nem képezik a garancia tárgyát.

A felületi garancia alól kivételt képez az alumínium profilokon és vasalatokon a környezeti behatások miatti korrózió, sófelszórásnak kitett utcában, illetve a nehézipar által szennyezett levegőjű helyen történő beépítése esetén.

Szennyeződés és/vagy nem megfelelő ápolás miatti felületi optikai változásokra nincsen garancia. 

Színválaszték

(RAL színek: http://www.ralcolor.com/)

 

Antracitszürke

Csokoládé barna

Tiszta fehér

Aranytölgy

Tölgy

Dió